Staretul Paisie de la Manastirea din Nuseni se simte bine dupa o operatie la Cluj

-A A +A

Cunoscut si iubit de bistriteni, parintele Paisie, staretul Manastirii Sfantul Ilie din comuna Nuseni, a fost supus, ieri, unei incercari deosebite. Mai precis, parintele staret a suferit ieri o interventie chirurgicala de colecistectomie la Clinica Medicala II din Cluj-Napoca, efectuata de chirurgul Marian Tudoran. Preocupati de soarta parintelui, ne-am interesat la spital de starea sa de sanatate si am aflat ca operatia a decurs foarte bine, cele trei pietricele care ii faceau probleme fiind indepartate odata cu colecistul.

Trebuie sa spunem ca rugaciunile parintelui au ajutat multi oameni aflati in situatii dificile, acest lucru aducandu-i un bun renume alaturi de dragostea enoriasilor. Insa, printre marile lucrari infaptuite de sfintia sa, judetul nostru se bucura de ridicare in timp foarte scurt a Manastirii “Sfantul Ilie”, loc de reculegere, in varful unui deal din comuna Nuseni. Dupa cum ne-a declarat parintele Vitalie, unul dintre calugari, lucrarile la constructia bisericii, incepute acum doi ani, s-au finalizat la exterior, insa inauntru mai este de lucru. Asa ca este mare nevoie de parintele Paisie. Noi il asteptam cu drag acasa si ii uram insanatosire grabnica.

Aprecierea dvs: - Media: 4.7 steluţe (3 voturi)

Comentarii

Comentariu nou

Conţinutul acestui câmp va fi considerat confidenţial şi nu va fi făcut public. If you have a Gravatar account associated with the e-mail address you provide, it will be used to display your avatar.

Copyright © 2000-2014 Mesagerul de Bistriţa-Năsăud
Str. Gheorghe Sincai, nr. 37, Telefon: 0263-234.688, 0263-234.689, 0740-030.550, 0758-837.291, E-mail: mesagerul@mesagerul.ro

Close